• Slimáky a slizniaky v škole

          • „Ten môj slimák nechce vyliezť z ulity ......“

            „Juuuj, toho slizniaka sa mi nedarí chytiť pinzetou....“

            „Môj slimák sa s chuťou pustil do papiera....“

            „Nášmu slimákovi chutí čučoriedka.....“

            Nie, v našej škole nebol slimáči cirkus, to sa len šiestaci učili stavbu tela a životné prejavy slimáka a slizniaka a rozdiely medzi nimi. Slimáky a slizniaky kŕmili listami a čučoriedkami a užili si pri tom aj kopec zábavy.

            PS: Túto hodinu všetky živočíchy prežili a boli vypustené do prírody....☺

          • Svetový deň včiel

          • Svetový deň včiel je príležitosť si uvedomiť, aké sú včely pre nás dôležité a že potrebujú našu ochranu. Ich život je aj v našich rukách a preto sa máme k prírode správať ohľaduplne. Uvedomili sme si, že ak by včely vyhynuli, hrozil by taký istý osud aj nám.

            Aj my, žiaci 4.A triedy sme sa boli presvedčiť o tom, aké sú včely výnimočné tvory, aké sú usilovné pri výrobe medu. Za trpezlivé vysvetľovanie, názorné ukážky a ochutnávku medu ďakujeme pánovi Štefanovi Zavadskému z Podolínca.

          • Zvieratká v škole

          • Žiaci 4.B mali počas vyučovania nezvyčajných spolužiakov. Niektoré deti si priniesli do školy zajačikov, gekona, korytnačku a morské prasiatko. Všetkým žiakom vyčarili úsmev na tvári a šírili okolo seba dobrú náladu. A hoci na začiatku venovali deti zvieratkám pozornosť aj počas vyučovania, neskôr si na ich  prítomnosť zvykli a všetko prebiehalo ako inokedy.

          • Hodina čítania s umelcom

          • Počas dnešného slnečného dňa deti 4.B triedy strávili  hodinu čítania vonku. V priebehu rozboru textu „o maliarovi“ šiel okolo Mgr. art. Kamil Kozub, maliar, ktorý nám porozprával niečo o sebe. Kde študoval, čo rád maľuje a na čom momentálne pracuje. Za všetky informácie mu ďakujeme a prajeme mu veľký úspech na výstave, ktorú práve pripravuje.

          • Prednáška

          • „VERUM“ (viera, ekológia, remeslo, umenie)

            V piatok 19.5.2023 sa žiaci našej školy (7.-9. ročníka) mohli priamo dotknúť umenia. Interaktívno-inšpiratívnu hodinu si pre nich pripravil Mgr. Art. MAROŠ MIKLOŠKA, umeleckým menom Peter Marcus Calvary.

            Vyštudoval Priemyselný dizajn na Fakulte umení v Košiciach, je členom SVÚ – Združenia priemyselných dizajnérov Slovenska a v roku 2016 som sa zaradil medzi profesionálnych umelcov oficiálne evidovaných vo Fonde na podporu umenia.

            Počas svojej prednášky sa žiaci dozvedeli, ako sa človek stane umelcom, ako dokáže ísť ruka v ruke viera, remeslo a umenie a to všetko v súlade s princípmi ekológie.

            Naši žiaci sa tak mohli inšpirovať a priamo sa dotknúť diel, ktoré v sebe nesú originalitu, jedinečnosť a duchovno.

            Ďakujeme

          • Deň detí

          • Milí rodičia, milí žiaci, prešiel rok od úspešnej akcie, ktorá sa organizuje pod záštitou mesta Podolínec, v spolupráci s rodičovským výborom, základnej a materskej školy.

            03. júna 2023 (sobota) sa o 9,00 hod. opätovne stretneme na našom školskom dvore, aby sme si zašportovali, zabavili sa a strávili spoločný čas. Veľkým prekvapením bude príchod medzinárodných bežcov, ktorí majú pre našich žiakov, naše deti pripravený aj program.

            Všetky informácie o registrácii dostanú rodičia žiakov základnej školy prostredníctvom elektronickej prihlášky a rodičia detí materskej školy dostanú informácie od pani učiteliek v materskej škole v najbližších dňoch. V prípade doplňujúcich otázok volajte na 052/4391137, 0904675420.

            Veľmi sa na vás všetkých tešíme a veríme, že Deň detí oslávime v slnečnom počasí a s úsmevom na tvári.

          • DEŇ MATIEK

          • Školský klub detí

            MAMA

            „M“ znamená milión vecí, ktoré som od teba dostala. 

            „A“ za všetky ,,áno", ktoré si mi darovala.

            „M“ znamená milovať, čo si ma naučila a celý život si ma bezpodmienečne milovala.

            „A“ je tiež začiatok našej abecedy - ľúbim ťa, šepkám ti, nie však naposledy.

             

            Si moja MAMA - pre mňa navždy jediná. A žiadna iná!

            Krásny Deň matiek!

          • Lesníci v našej škole

          • Pri príležitosti apríla - mesiaca lesov nás navštívili lesníci z Podolínca (Ing. Pavel Homola a Ing. Samuel Pajer). Ponúkli nám poznatky, skúsenosti a zážitky, s ktorými sa stretávajú na potulkách prírodou ako lesníci, poľovníci a milovníci prírody. Vysvetlili nám ako k nám nájde cestu príroda od malého stromu až po veci, ktoré sú pre nás samozrejmé a denne ich používame (stolička, papier, knihy ...). Les nám priblížili aj hmatom. V lesníckom batohu hmatom rozoznali borovicovú šišku z najvyššieho stromu sveta, drevený klátik, kameň, vetvičku a srnčí paroh.

          • Divadelné predstavenie v Prešove

          • ... Edgar je slušne vychovaný mladý gentleman, no jeho rodičia s ním majú aj tak preveľké trápenie. Pýtate sa aké? Edgar sa totiž nikdy a ničoho nebojí. Jediný, kto im môže pomôcť, je strýko Montague a jeho hrôzostrašné príbehy.

            ... a že sa naozaj začal báť, to vám už povedia naši detskí diváci, ktorí sa v rámci vyučovania slovenského jazyka a literatúry prišli do Divadla Jonáša Záborského pozrieť, ako sa Edgar začal skutočne báť.

            Jarné predpoludnie sme si spríjemnili výbornými hereckými výkonmi, tajuplnou až strašidelnou atmosférou predstavenia, kde sa nemuseli báť diváci, ale Edgar, a v neposlednom rade slnečnú jarnú atmosféru doplnila prechádzka po prešovskom námestí, posedenie v kaviarni pri káve či zmrzline.

          • Život v Rímskom meste

          • Na hodine dejepisu šiestaci tvorivým spôsobom spracovali fragmenty z bežného života starých Rimanov.

            Vytvorili zaujímavé dobové účesy, naučili sa zaodieť do tógy a chlapci navrhli svoje vlastné bojové štíty.

          • Jarné prebúdzanie

          • Tretiaci mali možnosť vyskúšať si blokové vyučovanie na tému Jarné prebúdzanie. Pre žiakov boli pripravené rôzne úlohy zamerané na viacero predmetov: matematika, slovenský jazyk, vlastiveda, výtvarná výchova (Jarná dielňa, Návrat lastovičiek, Merači, Malí geodeti, Jarné kvety...). Žiaci sa nenudili a tvorivo pracovali či už v skupinkách alebo individuálne. Nechýbala ani možnosť slobodnej diskusie, či vzájomného rozhovoru. Práca pri skúmaní a vypracovávaní úloh posunula žiakov do polohy bádateľov, ale zároveň aj pátračov vo vlastnej pamäti. Žiaci v tento deň zažili pocit z vlastného úspechu, spolupráce, tvorivosti.

          • Deň Zeme

          • Aj tohto školského roku sme si so žiakmi pripomenuli výnimočnosť Dňa Zeme pomocou prezentácií, aktivít so žiakmi a vedomostných testov v triedach i na školskom dvore. Žiaci si takto rozvíjali pozitívny vzťah k prírode, venovali sa otázkam ochrany životného prostredia a pripomenuli si našu závislosť od cenných darov, ktoré nám Zem dáva.

          • Okresné kolo MIDI volejbale

          • Historický úspech dnes dosiahli dievčatá našej školy, ktoré  prvýkrát postúpili do krajského kola vo volejbale, ktoré sa uskutoční 10.5. v Prešove. Dievčatá si poradili postupne so ZŠ Nová Ľubovňa, ZŠ Levočská a ZŠ Cyrila a Metoda a vo finále  sa stretli s dievčatami z Vyšných Ružbach, ktoré porazili ZŠ Komenského, Gymnázium TV, ZŠ Cyrila a Metoda a ZŠ Levočská.  Finále malo zvláštnu príchuť , keďže sa v ňom stretli skoro všetky  hráčky nášho klubu  MVK POWERFIT Podolínec. Gratulujeme všetkým dievčatám. Robíte dobré meno škole, klubu aj svojmu mestu 👍

          • Tatranská bežecká juniorská séria

          • V piatok 21.3.  sa naši POWERFITKOVIA zúčastnili 1.kola  bežeckých pretekov detí v Spišskej Belej.  Pretekalo sa v štyroch  kategóriách chlapcov a dievčat, čo bolo cca 140 súťažiacich. Ani tentokrát sme neobišli naprázdno a všetci (16.powerfitkovia) skončili do 13.miesta GRATULUJEME

             🎉

            Výsledky: 400m chlapci: 1.miesto 🥇Matúš Hajdu

            2.miesto 🥈Marko Sičár

            4.miesto 🎖️Tristan Hanečák

            5.miesto 🎖️Tobiaš Zibura

            10.miesto 🎖️Teo  Novák

            400m dievčatá: 7.miesto 🎖️Mimka Šoltésová

            13.miesto 🎖️Karin Ferencková

            600.m chlapci: 5.miesto 🎖️Marko Kuruc

            6.miesto 🎖️Peťo Ferencko

            600m dievčatá:1.miesto 🥇Tamarka Kurucová

            11.miesto 🎖️Karin Hotary

            12.miesto🎖️Tára Galajdová

            13.miesto 🎖️Majka Bizubová

            1000m chlapci: 5.miesto 🎖️Tristan Hanečák

            1000m dievčatá: 5.miesto 🎖️Bianka Pavlíková

            7.miesto  🎖️Kristínka Čupková

            Poďakovať by sme chceli organizátorom pretekov, rodičom ktorí sa zučastnili a za občerstvenie Potraviny Galajda . Ešte raz Ďakujeme 👍

            Ďalšie kolo🏃 nás čaká 5.5 v Starom Smokovci♥️

          • Talent najmenších

          • Okresné kolo

            V Centre voľného času Stará Ľubovňa sa konala súťaž Talent najmenších, kde si prváci a druháci zmerali svoje sily v prednese a speve. Naša škola ukázala, že máme talentovaných speváčikov a recitátorov, pretože sme sa umiestnili na popredných miestach.

            V kategórii spev 1. ročník sa na 3. mieste umiestnila Karolína Romanová, spev 2. ročník sa na 2. miestne umiestnila Ema Marhefková.

            V kategórii prednes 1. ročník získal 3. miesto Oliver Hotáry, prednes 2. ročník získal 2. miesto Filip Valovič.

            Všetkým blahoželáme a prajeme veľa ďalších úspechov.

          • Účelové cvičenie ENV

          • Vyčistíme si naše mesto

            Oslavy Dňa Zeme sa rozhodli žiaci našej školy osláviť prácou – vyčistením nášho mesta. Žiaci prvého stupňa čistili ulice mesta. Žiaci druhého stupňa ulicu Sládkovičovu a celý úsek od železničného priecestia, cez Krížavu, k včelínu až po plastiku Sv. Huberta. Usilovnosť našich žiakov môžete vidieť na fotografiách. Veríme, že naše mesto bude tak čisté celý rok ako dnes. Na záver sa chcem poďakovať všetkým žiakom, vyučujúcim a mestu Podolínec.

          • Zbabraná hra

          • Divadelné predstavenie

            Po umelecký zážitok sme si so žiakmi 7. – 9. ročníka zašli do prešovského Divadla Jonáša Záborského.  Herci na divadelných doskách humorne stvárnili príbeh vyšetrovania vraždy na Havershamskom panstve, počas ktorého nič nepôjde podľa plánu.

            Množstvo humorných situácií a nečakaných zvratov, interaktívne vstupy s divákmi, výborné herecké výkony, prekvapujúce a naozaj nečakané rozuzlenie, spokojní aj rozosmiati detskí diváci obohatení o nové umelecké dojmy. Takto by sme mohli popísať jedno štvrtkové predpoludnie strávené v Prešove...

          • Bloková výučba

          • Potulky jarnou prírodou

                      „Po zime zas prišla jar,

                      slnko už má teplú tvár.

                      Budú kvety, zvieratká,

                      vstáva spiaca záhradka.“

            Žiaci druhého ročníka sa vybrali na potulky jarnou prírodou. Počítali s Ferdom Mravcom, včielkou Majou a riešili veľa zaujímavých úloh spojených s poznávaním rastlín a živočíchov.

          • ČISTENIE MESTA

          • piatok 21.4.2023

            V piatok 21.4.2023 sa žiaci školy zapoja do každoročnej akcie, ktorou chceme prispieť k tomu, aby sme sa v našom meste cítili dobre a prispeli svojou troškou k čistému prostrediu. Hlavným cieľom je upozorniť na problematiku ekológie a separáciu odpadov v meste.

            • Pod vedením triednych učiteľov sa žiaci našej školy ráno zídu pred školou o 8.00 hodine.
            • Vyučovanie podľa rozvrhu v tento deň prebiehať nebude. Žiaci následne podľa pokynov budú čistiť od odpadkov určené úseky.
            • Žiaci majú prísť vhodne oblečení - športové oblečenie, tepláky, čiapky, prípadne šiltovky, pevná obuv.
            • Nezabudnite im pribaliť desiatu, pitie, jednorazové rukavice na zber odpadkov.
            • ️Vyučovanie žiakov 1. stupňa končí o 11,00 hod. Následne pôjdu na obed. Žiaci 2. stupňa končia o 11,30 hod. Následne pôjdu na obed.
            • ️Doučovanie v tento deň prebiehať nebude.
            • Školský klub detí je v tento deň v prevádzke.

            Ďakujeme za spoluprácu mestu Podolínec, ktoré nám poskytlo vrecia na odpad a rukavice a ktoré zozbieraný odpad vyvezie.

        • Novinky

              • Slimáky a slizniaky v škole

              • 26. 5. 2023
              • „Ten môj slimák nechce vyliezť z ulity ......“

                „Juuuj, toho slizniaka sa mi nedarí chytiť pinzetou....“

                „Môj slimák sa s chuťou pustil do papiera....“

                „Nášmu slimákovi chutí čučoriedka.....“

                Nie, v našej škole nebol slimáči cirkus, to sa len šiestaci učili stavbu tela a životné prejavy slimáka a slizniaka a rozdiely medzi nimi. Slimáky a slizniaky kŕmili listami a čučoriedkami a užili si pri tom aj kopec zábavy.

              • Svetový deň včiel

              • 23. 5. 2023
              • Svetový deň včiel je príležitosť si uvedomiť, aké sú včely pre nás dôležité a že potrebujú našu ochranu. Ich život je aj v našich rukách a preto sa máme k prírode správať ohľaduplne. Uvedomili sme si, že ak by včely vyhynuli, hrozil by taký istý osud aj nám.

                Aj my, žiaci 4.A triedy sme sa boli presvedčiť o tom, aké sú včely výnimočné tvory, aké sú usilovné pri výrobe medu. Za trpezlivé vysvetľovanie, názorné ukážky a ochutnávku medu ďakujeme pánovi Štefanovi Zavadskému z Podolínca.

              • Zvieratká v škole

              • 22. 5. 2023
              • Žiaci 4.B mali počas vyučovania nezvyčajných spolužiakov. Niektoré deti si priniesli do školy zajačikov, gekona, korytnačku a morské prasiatko. Všetkým žiakom vyčarili úsmev na tvári a šírili okolo seba dobrú náladu. A hoci na začiatku venovali deti zvieratkám pozornosť aj počas vyučovania, neskôr si na ich prítomnosť zvykli a všetko prebiehalo ako inokedy.

              • Hodina čítania s umelcom

              • 22. 5. 2023
              • Počas dnešného slnečného dňa deti 4.B triedy strávili hodinu čítania vonku. V priebehu rozboru textu „o maliarovi“ šiel okolo Mgr. art. Kamil Kozub, maliar, ktorý nám porozprával niečo o sebe. Kde študoval, čo rád maľuje a na čom momentálne pracuje. Za všetky informácie mu ďakujeme a prajeme mu veľký úspech na výstave, ktorú práve pripravuje.

              • Prednáška

              • 22. 5. 2023
              • „VERUM“ (viera, ekológia, remeslo, umenie)

                V piatok 19.5.2023 sa žiaci našej školy (7.-9. ročníka) mohli priamo dotknúť umenia. Interaktívno-inšpiratívnu hodinu si pre nich pripravil Mgr. Art. MAROŠ MIKLOŠKA, umeleckým menom Peter Marcus Calvary.

                Vyštudoval Priemyselný dizajn na Fakulte umení v Košiciach, je členom SVÚ – Združenia priemyselných dizajnérov Slovenska a v roku 2016 som sa zaradil medzi profesionálnych umelcov oficiálne evidovaných vo Fonde na podporu umenia.

              • Deň detí

              • 22. 5. 2023
              • Milí rodičia, milí žiaci, prešiel rok od úspešnej akcie, ktorá sa organizuje pod záštitou mesta Podolínec, v spolupráci s rodičovským výborom, základnej a materskej školy.

                03. júna 2023 (sobota) sa o 9,00 hod. opätovne stretneme na našom školskom dvore, aby sme si zašportovali, zabavili sa a strávili spoločný čas. Veľkým prekvapením bude príchod medzinárodných bežcov, ktorí majú pre našich žiakov, naše deti pripravený aj program.

              • DEŇ MATIEK

              • 13. 5. 2023
              • Školský klub detí

                MAMA

                „M“ znamená milión vecí, ktoré som od teba dostala.

                „A“ za všetky ,,áno", ktoré si mi darovala.

                „M“ znamená milovať, čo si ma naučila a celý život si ma bezpodmienečne milovala.

                „A“ je tiež začiatok našej abecedy - ľúbim ťa, šepkám ti, nie však naposledy.

                Si moja MAMA - pre mňa navždy jediná. A žiadna iná!

              • Lesníci v našej škole

              • 12. 5. 2023
              • Pri príležitosti apríla - mesiaca lesov nás navštívili lesníci z Podolínca (Ing. Pavel Homola a Ing. Samuel Pajer). Ponúkli nám poznatky, skúsenosti a zážitky, s ktorými sa stretávajú na potulkách prírodou ako lesníci, poľovníci a milovníci prírody. Vysvetlili nám ako k nám nájde cestu príroda od malého stromu až po veci, ktoré sú pre nás samozrejmé a denne ich používame (stolička, papier, knihy ...). Les nám priblížili aj hmatom. V lesníckom batohu hmatom rozoznali borovicovú šišku z najvyššieho stromu sveta, drevený klátik, kameň, vetvičku a srnčí paroh.

              • Divadelné predstavenie v Prešove

              • 12. 5. 2023
              • ... Edgar je slušne vychovaný mladý gentleman, no jeho rodičia s ním majú aj tak preveľké trápenie. Pýtate sa aké? Edgar sa totiž nikdy a ničoho nebojí. Jediný, kto im môže pomôcť, je strýko Montague a jeho hrôzostrašné príbehy.

                ... a že sa naozaj začal báť, to vám už povedia naši detskí diváci, ktorí sa v rámci vyučovania slovenského jazyka a literatúry prišli do Divadla Jonáša Záborského pozrieť, ako sa Edgar začal skutočne báť.

              • Život v Rímskom meste

              • 9. 5. 2023
              • Na hodine dejepisu šiestaci tvorivým spôsobom spracovali fragmenty z bežného života starých Rimanov.

                Vytvorili zaujímavé dobové účesy, naučili sa zaodieť do tógy a chlapci navrhli svoje vlastné bojové štíty.

              • Jarné prebúdzanie

              • 3. 5. 2023
              • Tretiaci mali možnosť vyskúšať si blokové vyučovanie na tému Jarné prebúdzanie. Pre žiakov boli pripravené rôzne úlohy zamerané na viacero predmetov: matematika, slovenský jazyk, vlastiveda, výtvarná výchova (Jarná dielňa, Návrat lastovičiek, Merači, Malí geodeti, Jarné kvety...). Žiaci sa nenudili a tvorivo pracovali či už v skupinkách alebo individuálne. Nechýbala ani možnosť slobodnej diskusie, či vzájomného rozhovoru. Práca pri skúmaní a vypracovávaní úloh posunula žiakov do polohy bádateľov, ale zároveň aj pátračov vo vlastnej pamäti. Žiaci v tento deň zažili pocit z vlastného úspechu, spolupráce, tvorivosti.

              • Deň Zeme

              • 2. 5. 2023
              • Aj tohto školského roku sme si so žiakmi pripomenuli výnimočnosť Dňa Zeme pomocou prezentácií, aktivít so žiakmi a vedomostných testov v triedach i na školskom dvore. Žiaci si takto rozvíjali pozitívny vzťah k prírode, venovali sa otázkam ochrany životného prostredia a pripomenuli si našu závislosť od cenných darov, ktoré nám Zem dáva.

              • Okresné kolo MIDI volejbale

              • 2. 5. 2023
              • Historický úspech dnes dosiahli dievčatá našej školy, ktoré prvýkrát postúpili do krajského kola vo volejbale, ktoré sa uskutoční 10.5. v Prešove. Dievčatá si poradili postupne so ZŠ Nová Ľubovňa, ZŠ Levočská a ZŠ Cyrila a Metoda a vo finále sa stretli s dievčatami z Vyšných Ružbach, ktoré porazili ZŠ Komenského, Gymnázium TV, ZŠ Cyrila a Metoda a ZŠ Levočská. Finále malo zvláštnu príchuť , keďže sa v ňom stretli skoro všetky hráčky nášho klubu MVK POWERFIT Podolínec. Gratulujeme všetkým dievčatám. Robíte dobré meno škole, klubu aj svojmu mestu 👍

              • Tatranská bežecká juniorská séria

              • 2. 5. 2023
              • V piatok 21.3. sa naši POWERFITKOVIA zúčastnili 1.kola bežeckých pretekov detí v Spišskej Belej. Pretekalo sa v štyroch kategóriách chlapcov a dievčat, čo bolo cca 140 súťažiacich. Ani tentokrát sme neobišli naprázdno a všetci (16.powerfitkovia) skončili do 13.miesta GRATULUJEME

                🎉

                Výsledky: 400m chlapci: 1.miesto 🥇Matúš Hajdu

              • Talent najmenších

              • 27. 4. 2023
              • Okresné kolo

                V Centre voľného času Stará Ľubovňa sa konala súťaž Talent najmenších, kde si prváci a druháci zmerali svoje sily v prednese a speve. Naša škola ukázala, že máme talentovaných speváčikov a recitátorov, pretože sme sa umiestnili na popredných miestach.

                V kategórii spev 1. ročník sa na 3. mieste umiestnila Karolína Romanová, spev 2. ročník sa na 2. miestne umiestnila Ema Marhefková.

              • Účelové cvičenie ENV

              • 21. 4. 2023
              • Vyčistíme si naše mesto

                Oslavy Dňa Zeme sa rozhodli žiaci našej školy osláviť prácou – vyčistením nášho mesta. Žiaci prvého stupňa čistili ulice mesta. Žiaci druhého stupňa ulicu Sládkovičovu a celý úsek od železničného priecestia, cez Krížavu, k včelínu až po plastiku Sv. Huberta. Usilovnosť našich žiakov môžete vidieť na fotografiách. Veríme, že naše mesto bude tak čisté celý rok ako dnes. Na záver sa chcem poďakovať všetkým žiakom, vyučujúcim a mestu Podolínec.

              • Zbabraná hra

              • 21. 4. 2023
              • Divadelné predstavenie

                Po umelecký zážitok sme si so žiakmi 7. – 9. ročníka zašli do prešovského Divadla Jonáša Záborského. Herci na divadelných doskách humorne stvárnili príbeh vyšetrovania vraždy na Havershamskom panstve, počas ktorého nič nepôjde podľa plánu.

                Množstvo humorných situácií a nečakaných zvratov, interaktívne vstupy s divákmi, výborné herecké výkony, prekvapujúce a naozaj nečakané rozuzlenie, spokojní aj rozosmiati detskí diváci obohatení o nové umelecké dojmy. Takto by sme mohli popísať jedno štvrtkové predpoludnie strávené v Prešove...

              • Bloková výučba

              • 21. 4. 2023
              • Potulky jarnou prírodou

                Po zime zas prišla jar,

                slnko už má teplú tvár.

                Budú kvety, zvieratká,

                vstáva spiaca záhradka.“

                Žiaci druhého ročníka sa vybrali na potulky jarnou prírodou. Počítali s Ferdom Mravcom, včielkou Majou a riešili veľa zaujímavých úloh spojených s poznávaním rastlín a živočíchov.

              • ČISTENIE MESTA

              • 19. 4. 2023
              • piatok 21.4.2023

                V piatok 21.4.2023 sa žiaci školy zapoja do každoročnej akcie, ktorou chceme prispieť k tomu, aby sme sa v našom meste cítili dobre a prispeli svojou troškou k čistému prostrediu. Hlavným cieľom je upozorniť na problematiku ekológie a separáciu odpadov v meste.

                • Pod vedením triedn
    • Kontakty

      • Základná škola s materskou školou, Školská 2, Podolínec
      • Sekretariát: 052 4391 137 Základná škola: 0911 278 115 Materská škola: 052/4391119
      • ZŠ s MŠ, Školská 2, 065 03 Podolínec 065 03 Podolínec Slovakia
      • 31967256
      • 2020714575
      • Mgr. Silvia Reľovská zspodolinec@gmail.com mobil: 0904 675 420
      • 1. stupeň ZŠ a ŠKD Mgr. Martina Gužiaková zspodolineczastupca1st@gmail.com 2. stupeň ZŠ Mgr. Zuzana Poľanská zspodolinec.zastupca2@gmail.com mobil: 0911 278 115
      • Mgr. Jana Kurucová mspodolinec@gmail.com materská škola: 052/4391119
      • zspodolinec.sekretariat@gmail.com Sekretariát: 052 4391 137
      • Bc. Viera Zamkovská zspodolinec.jedalen@gmail.com • mobil: 0910320 420 • 052/4285751- kuchyňa MŠ
    • Prihlásenie